Yoga

Yoga, goed voor lichaam én geest

Op zoek naar een nieuwe passie die goed is voor lichaam én geest? Dan is Yoga misschien wel iets voor jou. Met Yoga versterk je jouw lichaam door verschillende poses aan te nemen en reduceer je stress door op je ademhalingstechnieken te letten. Ideaal om eventjes te ontsnappen aan de dagelijkse drukte

een mooie sport

Wat Yoga zo mooi maakt? Het is een sport voor iedereen ongeacht conditie, leeftijd of geslacht. Yoga maakt jouw lichaam sterker en flexibeler. Je bouwt kracht, lenigheid en evenwicht op in de lessen. Hiernaast zorgt Yoga voor innerlijk rust en stressvermindering. Wat je dan weer goed kunt gebruiken in het dagelijks leven.

Hatha-Yoga

Hatha-Yoga is de oudste Yogastijl en de basis waaruit andere yogastijlen zijn voortgekomen. De houdingen werken op het externe lichaam, zoals de spieren, met als doel sterk en fit te worden. Tijdens de Hatha Yoga is het belangrijk om te leren om lang in een houding (Asana) te blijven. Hiernaast wordt er gebruik gemaakt van verschillende ademhalingstechnieken (Pranayama’s). Zo brengen we lichaam en geest samen.

Yoga in het ochtendgloren

Ben je een ochtendmens en wil je helemaal zen aan jouw dag beginnen? Volg dan onze yogales op vrijdagochtend om 9u of om 10 uur.

Yoga in de avondschemering

Toch maar liever ontspannen na een zware werkdag? Vanaf 14 november starten we met Yogalessen op woensdagavond. De lessen gaan door van 19u00 tot 20u00 en van 20u00 tot 21u00.

Praktisch