RETREAT YOURSELF

Heb je na al het sporten bij fitness Corpus zin gekregen om een onvergetelijke reis te maken naar meer gezondheid, innerlijke balans en beweging? Lees dan zeker verder! Corpus is trotse partner van Ensocaching. Ensocaching organiseert retreats in het binnen-en buitenland. De retreats geven jou de kans om even op de pauzeknop te duwen en te vluchten van de rush van het dagelijkse leven. Zo krijg je de kans om te ontstressen, al jouw gedachten op een rijtje te zetten en te werken aan jouw conditie en gezondheid. We focussen ons voor één keer volledig op onszelf zodat we de weg naar jouw ware ik terugvinden met als resultaat: je mentaal en fysiek terug goed voelen in je vel!

retreat

REBOOST YOUR LIFE IN HOUFFALIZE

Heb jij net dat extra duwtje in de rug nodig om gezonder, bewuster en energieker in het leven te staan? Treed dan uit jouw comfortzone door jezelf onder te dompelen in personal en mental coaching. Resultaat: meer veerkracht op zowel fysiek als mentaal niveau.
Greep uit het programma:

  • Verken jouw gedachten tijdens de hikes
  • Leer hoe je energie haalt uit gezonde voeding
  • Trek jouw spieren op gang met work-outs op maat

BOOST AND BALANCE IN AGADIR

Voel je je de laatste weken zowel fysiek als mentaal opgebrand? Stap dan even weg uit de rush van het dagelijkse leven en investeer in een weekje voor jezelf. In het karaktervolle Marokko stellen we onszelf in vraag, bepalen we nieuwe doelstellingen, werken we aan onze body & mind en gaan we op zoek naar de balans in ons leven.
Greep uit het programma:

  • Maak een connectie met lichaam en geest tijdens de Yogasessies bij het ochtendgloren
  • Tover de heerlijkste Marokkaans geïnspireerde gerechten op tafel
  • Zweef over de golven tijdens een initiatie surfen

THE FEMALE TOUCH WEEKEND

Haast jij je van de ene afspraak in de andere en tokkel je daartussen op allerlei schermen? Dan kan een weekend offline wonderen doen! Ga tijdens onze workshops met je handen en creativiteit aan de slag. Zo maak je opnieuw verbinding met je eigen zachtheid, empathie, creativiteit en je vrouwelijkheid.

Ontdek onze andere sportconcepten

klik hier