PERSONAL TRAINING

Of je nu een beginner bent of een atleet, bij Corpus staan onze professionele trainers Olivier en Donald klaar om jou één-op-één te begeleiden. Dit kan in de fitness of gewoon bij je thuis. Hierdoor blijf je gemotiveerd en gefocust waardoor je niet alleen het beste uit jezelf haalt, maar ook de beste resultaten krijgt.

SMALL GROUP TRAINING

Wil je van de voordelen genieten van persoonlijke begeleiding, maar hou je ook van trainen in groep? Dan zijn de small-group trainingen iets voor jou. In een groep van maximum 5 personen ga je aan de slag met jouw op maat gemaakt trainingsschema. De personal trainer legt alle oefeningen zorgvuldig uit en stuurt bij waar nodig.

FITNESS

Jouw tips & tricks die je geleerd hebt tijdens de personal trainingen toepassen in onze fitness of alleen trainen. Het kan allemaal! Met de ruime zaal met de topkwaliteit in toestellen, zal je sporten op een andere manier doen beleven.

DE MILONCIRKEL

Heb jij de motivatie om te komen sporten, maar vind je de tijd niet om uren in de fitness te vertoeven? Je bent zeker niet alleen! Een drukke levensstijl zorgt ervoor dat veel mensen geen tijd meer hebben om te werken aan hun conditie, figuur en gewicht. Met de Miloncirkel hoef je slechts 35 minuten te sporten, waardoor je een work-out sessie makkelijk inplant. De resultaten die je met de Miloncirkel behaalt zijn geweldig: gewichtsverlies, figuurtraining en versteviging. En het beste van allemaal: Je sport volledig veilig en zonder gevaar op blessures.

BOOTCAMP

De Bootcampen van fitness Corpus zijn wekelijkse outdoor-trainingen in groep. Tijdens zo een training geef je het beste van jezelf. Onder begeleiding van een personal trainer, opzwepende muziek en verrassende oefeningen verbeter je jouw algemene conditie.

RETREAT

Voel je je de laatste weken zowel mentaal als fysiek uitgeput? Stap dan even weg uit de rush van het dagelijkse leven en investeer in een weekje voor jezelf met de retreats van Enso Coaching. Tijdens de retreats krijg je net dat extra duwtje in de rug dat jij nodig hebt om gezonder, bewuster en energieker in het leven te staan. Omringd door een groep van prachtige mensen en een inspirerende omgeving maak jij samen met mental coach Melissa & personal trainer Olivier een onvergetelijke reis naar meer gezondheid, innerlijke balans en beweging.

Zin om te komen sporten?

Vraag dan hier jouw gratis weekpas aan!