Een slimme combinatie van toestellen

De Milon Cirkel is een combinatie van slimme en volautomatische toestellen. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je doet 6 spierversterkende oefeningen en tussendoor werk je aan je conditie.

Je kan echt niets meer fout doen: je zitpositie is correct, je gewicht is juist ingesteld, je kan niet te ver bewegen. Allemaal omdat je eigen persoonlijke instellingen via de chipkaart worden overgenomen op de toestellen. Snel, veilig en heel eenvoudig. De vaak voorkomende fouten die gebeuren in gewone fitnesscentra kan je nu niet meer maken! Je traint 100% veilig!

Miloncirkel

Samen trainen is leuker!

De centrale zuil geeft het trainingsritme aan. Eén minuut trainen en 30 seconden tijd om van toestel te wisselen. Iedereen traint op hetzelfde ritme, maar elk op zijn eigen niveau. Als je eenmaal in het cirkelsysteem zit moet je dus nooit meer wachten op een toestel dat vrij komt. Als je met een partner traint, schuif je ook steeds samen door het hele systeem.

Na elke training op de Milon Cirkel gaat je lichaam dagenlang meer vetten verbranden door de verhoogde stofwisseling na een effectieve training! 2 x per week de Milon Cirkel is ruim voldoende voor een zeer goed resultaat doordat je intensief genoeg oefent.

voordelen

Ideaal voor mensen met weinig tijd

• Korte training van 35 minuten
• Gewichtsverlies
• Figuurtraining
• Spierversteveging
• Vermindering rugklachten
• Veilige manier sporten
• Efficiënt
• Plezierig
• Snel resultaat

voordelen

Lies De Caluwe

54 jaar, afkomstig uit Lokeren

Drie jaar geleden liep ik een sportblessure op tijdens het joggen. Door de blessure moest ik op zoek naar een andere sport. Ik ben iemand die graag sport, maar uren in de fitness doorbrengen is niets voor mij. Daarom was de Milon Cirkel de ideale oplossing. Ik kom al gedurende drie jaar twee keer per week 35 minuten sporten.

Huguette Heirman

56 jaar, afkomstig uit Zele

Ik ben zeer tevreden over de Milon Cirkel en over Fitness Corpus zelf. De familiale sfeer en de inrichting van de fitness zijn een groot pluspunt. Door twee keer per week 35 minuten te sporten voel ik mij beter in mijn vel. Ik heb meer energie en ik voel me fit en strak. Na mijn vrijdagse sportsessie ga ik lunchen met vriendinnen. Zo zet ik mijn weekend in op een gezonde en toffe manier.

Jolien Baeke

29 jaar, afkomstig uit Lokeren

Voor mij was de Milon cirkel, de ideale start, om als niet sporter terug te gaan bewegen. Ik ben op 1 jaar 20 kg kwijtgeraakt door 3 keer in de week de Milon cirkel te doen én dit in combinatie met begeleiding bij een voedingsconsulente. De Milon cirkel was voor mij een ideale start naar een nieuwe levenswijze, een tool om die levenswijze beter te kunnen volhouden en het fitnessen verder uit te bouwen.

Shirley Baeke

24 jaar, afkomstig uit Lokeren

Twee maand geleden schreef ik mij in voor het afslankprogramma van fitness Corpus. Niet om drastisch te vermageren, maar om te werken aan mijn conditie en meer spieren te krijgen. Met de professionele trainingsschema's en de persoonlijke begeleiding werk ik gericht naar mijn doel. Na 5 weken zag ik echt al het verschil. Ik voel me fitter en ik ben slanker.

Interesse in de Milon Cirkel?

Contacteer ons vandaag nog!