Fitness

Bouwen aan kracht en conditie

Er is geen betere remedie tegen kwaaltjes dan bewegen. Je lichaam snakt immers naar een goeie portie inspanning en calorieverbruik. Bij Fitness Corpus begeleiden we jou op maat van je specifieke behoeften. Beginners, gevorderden, professionals en amateurs… iedereen is hier welkom!

Samen zorgen we voor succes

Het geheim van succesvol sporten ligt in juist gedoseerd bewegen, vooruitgang boeken én jezelf belonen voor je prestatie. Daar helpen we je graag een handje bij. Dankzij je persoonlijk trainingsschema en het advies van gediplomeerde begeleiders beweeg je precies genoeg, zonder het risico op overbelasting.

meer dan alleen fitness

• Persoonlijk trainingsschema
• Advies van gediplomeerde begeleiders
• Opvolgsessies
• Trainen met resultaat
• Beurtenkaarten en abonnementen
• Gezellige omgeving
• Fitness waar iedereen zich thuis voelt
• Lounge waar je kan ontspannen
• Huiselijke sfeer
• Advies voeding

voordelen

Griet van Beveren

33 jaar, afkomstig uit Overmere

“Vroeger hield ik niet van fitnessen, maar bij Olivier is het echt leuk. De sfeer zit er altijd in en ik word prima begeleid. Ik voel me na anderhalve maand energieker en fitter. Ik blijf komen, dat is zeker!”

Piet Debo

47 jaar, afkomstig uit Lokeren

“Ik kom sinds de opstart al spinnen bij Fitness Corpus. Ongelooflijk hoeveel verschil dat heeft gemaakt tijdens mijn skireis! Mijn conditie is er op vooruit gegaan, mijn dijspieren zijn een pak sterker en ik recupereer nu veel sneller. Een aanrader!”

Matthias van Eetvelde

23 jaar, afkomstig uit Gent

“Bij Corpus krijg je professioneel advies op maat. Ik ben er het beste voorbeeld van dat dat werkt: er is al 13 kilo af in amper 2 maanden tijd! Het strakke schema dat ik volg in de fitness zorgt er - in combinatie met de spinning - voor dat ik snel resultaat boek, en dat motiveert!”

Mbayo Marcel

32 jaar, afkomstig uit Lokeren

“Après 10 années de football chez Sporting Club Lokeren je suis en bonne condition. Néanmoins je me sens encore plus performant et je dispose de beaucoup plus de force, grâce au programme stricte de Corpus. Les effets se révèlent sur le terrain. En plus, le spinning est l'entraînement d'intervalle idéal. Ici, c'est moi le fan!”

Stany De Waele

50 jaar, afkomstig uit Gent

“Dankzij de spinning bij Olivier fiets ik stukken vlotter op de baan en hangt mijn tong niet meer op mijn schoenen bij een inspanning. Bovendien heb ik na het skiën geen last meer in de spieren. Kortom, het is goed voor je hele lichaam!”

Zin om te komen fitnessen?

Contacteer ons vandaag nog!