MAAK DEEL UIT VAN ONZE COMMUNITY

Jou blijven inspireren en motiveren om sportiever en gezonder in het leven te staan is ons doel. Daarom organiseren we op regelmatige tijdstippen interessante workshops en vreugdevolle events. Van lezingen tot gezonde barbecues. Bij fitness Corpus wordt er getraind, gelachen en geleefd.

Met de workshops en events brengen wij onze leden samen én maken wij toekomstige leden warm om meer te bewegen. Hou de datums alvast vrij in je agenda en nodig je vrienden uit om net zoals jou ook deel uit te maken van onze fantastische community.

SPORTPODOLOGIE BIJ CORPUS 25 JANUARI OM 11 UUR

Heb je voet-, pijn- en bewegingsproblemen of wil je als sporter preventief deze bewegingsproblemen voorkomen? Kom dan zeker op zaterdag 25 januari om 11 uur naar de infodag 'Sportpodologie bij Corpus' en ontdek wat Emilie voor je kan betekenen.

WAT:
Een 1 uur durende workshop waar sportpodologe Emilie uitlegt wat podologie juist is en hoe ze jou kan helpen met voet, enkel, knie, heup, - en lage rugproblemen. Na de workshops zijn er hapjes, drankjes en tijd voor persoonlijk advies.

VOOR WIE:
Kinderen, (top)sporters, volwassenen, diabetici en reumapatiënten: iedereen kan terecht bij een podoloog! Je hoeft zeker niet altijd klachten te hebben om een podoloog te contacteren. Een podoloog kan ook preventief een onderzoek uitvoeren. Zowel als recreatief als competitief sporter is dit zeker aan te raden.

PRIJS:
Gratis! (Opgelet: plaatsen zijn beperkt!)

Inschrijven kan via formulier hiernaast!

Inschrijven wijndegustatie