back on track

Op maandag 8 juni om 9u30 mogen wij onze fitnessdeuren terug openen. Na bijna 3 maand staan we te popelen om jou terug met open armen te ontvangen (uiteraard met 1.5 meter afstand). Jouw gezondheid komt bij ons altijd op de eerste plaats. Daarom nemen wij de gepaste voorzorgsmaatregelen om de mogelijke verspreiding van het virus te minimaliseren.

Vanaf dinsdag 9 juni werken we  via de normale openingsuren. Om drukte te vermijden vragen we aan onze leden die overdag thuis zijn, gedurende de dag te komen sporten. 

Wij begrijpen dat het moeilijk is om de draad terug op te nemen, maar hopen toch om al onze leden op eigen tempo terug te kunnen verwelkomen. 

wat met abonnementen?

Je abonnement verviel tijdens de coronasluiting?
• Je krijgt jouw verloren sportdagen terug indien je jouw abonnement verlengt binnen de twee maand na heropening. (vb. Axel zijn abonnement is vervallen op 26 april. Hij vernieuwt zijn abonnement binnen de twee maand na de heropening waardoor hij zijn verloren sportdagen terugkrijgt)
• OF je geeft jouw verloren sportdagen cadeau aan een vriend(in) (meer informatie in de fitness)

Je abonnement is nog geldig?
• Wanneer jouw abonnement vervalt en je vernieuwt het binnen de twee maand krijg je jouw verloren sportdagen terug.
(vb. Axel zijn abonnement vervalt op 5 september. Hij vernieuwt zijn abonnement op 1 oktober. Dit is binnen de twee maand dus axel krijgt de verloren coronasportdagen terug)
• OF je geeft jouw verloren sportdagen cadeau aan een vriend(in) (meer informatie in de fitness)

beurtenkaarten
Alle beurtenkaarten worden met twee maand verlengd.