Krachtig trainen in de frisse buitenlucht

Een Bootcamp bij fitness Corpus kun je het best omschrijven als een intensieve groepstraining waarmee je onder begeleiding van een personal trainer, opzwepende muziek en verrassende oefeningen je algemene conditie verbetert.

AFZIEN, MAAR DAN OP EEN LEUKE MANIER

We bekennen, een bootcamp is afzien. Gelukkig maakt de motiverende kracht van trainen in groep dit snel goed. De groep geeft je een energieboost, we houden elkaar scherp en pushen onze teamgenoten om tot het uiterste te gaan. Zo creëren we een strijdlust waardoor je snel ongekende hoogtes bereikt.

AANDACHT VOOR IEDEREEN

Wij houden onze groepen klein. Zo kunnen wij je tijdens de Bootcamps op een kwalitatieve en persoonlijke manier begeleiden.

Bootcamp

VOOR ELK NIVEAU, VOOR IEDER WAT WILS

Iedereen is welkom op de Bootcamps van fitness Corpus, want wij passen onze trainingen volledig aan aan jouw niveau. Hoe doen we dit? Simpel. Wij werken met lichte en zware circuits. Zo kan iedereen, ongeacht leeftijd en niveau op elk moment instappen.

Wil je starten met sporten om te werken aan je conditie, figuur en spierkracht? Dan zijn de lichte circuits ideaal voor je. Geen zorgen, we gaan je niet afbeulen. Je kan de oefeningen naar eigen kunnen uitvoeren. En er is meer, als beginner krijg je extra veel aandacht van de coach zodat je vlot door de training wordt geloodst.

Ben je een geoefende sporter en heb je nood aan een euforische uitdaging waarbij je jezelf keer op keer net dat tikkeltje verder pusht? Dan is het intensieve parcour perfect voor jou. De personal trainer zorgt ervoor dat je tijdens elke training uit je comfortzone treedt, waardoor je in een mum van tijd je conditie en spierkracht verder opbouwt.

Wij zijn ervan overtuigd dat je staat te popelen om deel te nemen aan jouw eerste Bootcamp. Met de wijsheid "een goede mentale voorbereiding is de sleutel tot succes" voorzien wij je alvast van de nodige praktische informatie:

SAME PLACE. SAME TIME.

De Bootcamps gaan wekelijks door op woensdagavond van 19u00 tot 20u00. We trainen in het Verloren Bos in Lokeren. Kom je voor de eerste keer? Dan spreken we af om 18u45 in fitness Corpus.

INSCHRIJVEN

Wij houden van kwaliteit en persoonlijke begeleiding. Daarom vragen wij aan onze leden om zich op voorhand in te schrijven. Zo kunnen wij onze trainingen beter afstemmen op jou. Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Yes! Ik kom bootcampen

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor het Bootcamp van fitness Corpus. Wij sturen je daarna een mailtje met de inschrijvingsbevestiging.